• BOLLERIA , COQUES I PASTES DE FULL
  Mini croissants i mini ensaïmades normals, de xocolata negre, blanca, de crema, brioixos.
  Coques de crema, de brioix, de nata i trufa, de llardons.
  Pastes de full amb crema, cabell d’àngel, poma.
 • PASTISSERIA DOLÇA
  Qualsevol esdeveniment per petit o gran que sigui és bo per gaudir de la nostra pastisseria més petita.
  Pasta de full amb fruita natural, gran varietat de rebosteria, pastes de te, lioneses de nata crema o trufa, i a la tardor les virutes de xocolata.
  A les nostres botigues també trobaràs un gran assortiment de pastes individuals de la pastisseria clàssica: bracets de nata, crema, saretes, búlgars, milfulles de crema, nata, tartaletes de pasta brisa amb crema i fruites, els clàssics xuxos de crema… o peces com el mousse de llimona individual, sacher, pasta d’ametlla amb nata o trufa, irlandès, el cardinal de nata amb xocolata desfeta, tots els gustos que et puguis imaginar en petits formats.
 • PASTISSOS
  Per gaudir dels principals esdeveniments, bateig, casaments, aniversaris, una trobada amb amics, qualsevol celebració és bona per gaudir d’un pastís artesà.
  Ens adaptem a la teva necessitat, pastissos en forma de número, decorat infantil pels més menuts, pastissos amb fotografia, pastissos eròtics...
  Trobaràs des de el clàssic pastís massini, la gambeta de nata i iema cremada o pa de pessic amb trufa i crema cremada el pastís de sara o el tradicional pastís de Viena conegut com Sacher amb la millor cobertura de xocolata fent honor al mateix, als mousses menys dolços i més lleugers i un gust molt suau com el clàssic i refrescant de llimona o taronja i maduixa, de xocolata o 3 xocolates de crema de turró la nostra última novetat el mousse de iogurt amb brownie.
  A més a més a l’estiu trobaràs el bescuit glacé pastís gelat de bescuit amb turró de xixona.
 • EL NOSTRE PASTIS DE LA CASA SANT JORDI
  Pa de pessic, trufa, nata, crocant i turró de xixona, tot plegat cobert amb una capa superior de iema cremada.
 • BANDES DE FRUITES
  Una base fina de pasta de full amb crema cremada i fruites naturals, també amb fruits secs, i per als més dolços de nata amb fruites.
 • PASTISSERIA SALADA
  Oferim un ampli assortiment de pastisseria salada, canapès selectes (més de 12 varietats), pasta de full salada, pizza, coca d’escalivada i de carbassó, quirche-loraine, pastissos salats de tonyina, salmó, pernil ibèric, de gambes…, barra de truita i trena de brioix farcida, montaditos variats i també una gran varietat de mini entrepans de viena, brioix, xapates, croissants farcits.
 • CATERING
  Oferim servei de càtering per a particulars i empreses.
  Serveis personalitzats.