L’any 1970 Àngel Carner i la seva dona Maria Sanfeliu, tots dos procedents del món de la pastisseria, van decidir muntar el seu propi establiment PASTISSERIA SANT JORDI, la ubicació escollida va ser el núm 68 del carrer Sol i Padris, de Sabadell quan començava el naixement del barri i el carrer encara estava sense asfaltar.

Durant aquests anys i amb la incorporació de la segona generació de pastissers amb els fills, hem estat treballant amb la il.lusió i dedicació d’endulcir la vida dels nostres clients deleitant-los amb una gran varietat de productes elaborats de forma artesanal amb matèries de màxima qualitat.

Amb l’esperit de superació constant i amb la llarga experiència acomulada, l’any 2002 es va inaugurar la 2a botiga de l’Avda, Barberà,106 de la mateixa localitat.

A Pastisseria Sant Jordi seguim treballant amb matèria prima natural i fem una elaboració artesanal i diaria per aconseguir

articles variats; qualitat que anava lligada amb la personalitat del fundador i Mestre Pastisser Àngel Carner, la seva passió per la feina ens ha ensenyat a seguir dia a dia intentant introduir noves creacions, així com noves matèries per tal de poder combinar la pastisseria de tota la vida amb la pastisseria més innovadora.

Aquests elements conformen la filosofia de l’establiment que són proporcionar un tracte acurat als clients, i tenir productes de qualitat.

Una empresa de caràcter familiar i artesanal, que compta amb dues generacions de pastissers, que treballen dia a dia per oferir un ampli assortiment de pastisseria dolça i salada, amb la màxima qualititat en les nostres creacions, per satisfer els gustos i paladars dels nostres clients.

També fem serveis de catering per a celebracions de particulars i per empreses.